hejdå falkenberg, hej dalsland!

hallåå på er!
klockan är typ fem i nio och jag har en aning brottom, jag ska nemligen till dalsland i dag och kommer att stanna där till tisdag. låter kanske inte så speciellt kul men det får la funka. 
jag vet inte om jag kommer ha me en data men har jag det så uppdaterar jag lite då och då, men skulle jag inte ha det så skriver jag när jag är tillbaka hem igen.
men jag måste fixa mig nu och packa det sista som behövs, så ni får hadet bra å hörs vi,
pusssss

det kallas att bjuda på sig själv

hejsan
denna lördag kväll spenderades tillsammans med johanna, blev några timmar på stranden, sittandes med tårna i sanden, med en glass i handen. haha där fick jag allt till de ;)! och bilderna får tala lite för sig själva.
hade bäst! pusss











i väntan på louise.

hejsan!
sitter och lyssnar på to rock the actor- michael lerns finns fan ingen bättre låt seriöst! gammal men något enormt bra.
ja nu är det fredag igen då, dagarna går aldeles för fort och sommarlovet är snart slut. låter ganska negatitivt när jag snackar så men så är fallet tyvärr. 
men kvällen ska jag spendera tillsammans med louise som faktiskt va ett tagsen nu tycker jag, så det ska bli mycket trevligt. vet inte riktigt va vi ska hitta på men trevligt lär det ju bli iallafall som alltid annars.
men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi pussss!

song of style




diggar denna bruden starkt!
 aimee - song of style


H&M

lite saker jag skulle kunna tänka att beställa hem.


hemma från en lång dag på jobbet

hallå på er
kom hem från jobbet för ca 20 min sen, och detta menas med att det sitter en otroligt trött lina här! det är inte alltid kul och enkelt att hantera småbarn, och särskillt inte när det står krabbfiske på schemat. uschh! men jag borde nog egentligen inte klaga, det är säkert inte många som sitter och målar, går till stranden och kollar film på sitt sommarjobb så rätt bra är det ju ändå!. 
Men nu tänkte jag ta och secka lite på hm.com och se om dom fått in något kul, och sen så får jag la se vart resten av dagen blir av . men ni får hade gött så hörs vi , pussss


fashion babyy




  

källa : fashionising.com

hemma från släckt besök i lysekil.

hallå på er!
Slutade jobbet i går runt fyra tiden,och blev där direkt  upp hämtad av mamma pappa och syster, sen bar det av mot Lysekil för att träffapappas syster. Hos dom så var även min kusin Malin och hennes två urgulliga pojkar Samuel och Elias, som jag inte träffat på säkert ett år.
det började med en lång bil resa som inte var särskillt kul, men detta belönades med super god mat när vi väl kom fram.
Senare på kvällen blev det mys och lite godis i deras båt där även våran familj sov under natten.
om vi snackar om dagen i dag så blev det först en liten check av staden lysekil sen blev det stranden i det underbara vädret. kan inte bli bättre.
och nu har jag då enterligen kommit hem och sitter här och försöker få bloggen fixad men jag värkar även denna gång inte lyckas med det jag vill, men jaja det löser la sig. hade bäst!
pusss
bilder från gårdagen..





the unborn med trevliga brudar.



heeej!
sitter här tillsammans med johanna och nicole, och vi ska snart sätta på the unborn. hoppas på en trevlig kväll tillsammans med dessa flickor!
som ni kanske har märkt så har bloggen vart lite dåligt uppdaterad och allmänt ofixad den sista tiden, men detta ska jag försöka fixa nu.  men jaja har en film som väntar och en trevlig kväll, så jag hör av mig igen så snart som möjligt . pussss!