try sleeping whit a broken heart






never denim collection -BIKBOK


Boots i like!



eftersom jag inte har så speciellt mycket att gör, så satte jag mig och cheka runt lite på lite nice-iga boots, hittade några stycken i bilden ovan. gillar starkt bootsen fråneoruskor!, riktigt snygga!


kanske va på tiden.

hej på er!
jag vet att det gått lite för läge sedan sist jag skrev.. men detta beror på att jag faktiskt inte haft en tanke på att bloggen existerat, har inte orkat eller varken haft lust till de heller, för har haft fullt upp med massa annat..
Förövrigt så tror jag att dom flesta eller iallafall dom jag känner började skolan förra onsdagen, men detta gjorde inte jag, jag fick faktiskt en hel vecka extra eftersom jag skulle börja på drottningblanka här i falkenberg, och dom höll på att flytta  in till nya lockaler så därför började vi igår. men jag kan tala om att sommarlov är kul om man har kompisar som är lediga samtidigt... annars kan det nästan kvitta. 
jaja på tal om min första skol dag i går som dock var mycket kort va helt okej faktiskt, klassen verkar helt okej den med så det ska förhopningsvis bli bra.
något som är lite mindre bra just nu är att jag såklart ska bli sjuk, känns lite smått jobbigt att redan vara borta från skolan andra dagen. men finns som sagt inte så mycket att göra åt hoppas bara jag inte missar allt för mycket..
men det blir skola imon för mig vilket som, känner att det känns lite jobbigt om man glider ifrån alla andra redan från början så det är nog lika bra att försöka få köra på ibumetim(Y). och på kvällen är det ju NRJ in the park på liseberg som gäller om då rebecka också har till frisknat vilket vi hoppas på!


never denim