kungarna av tylösand

hahah fan va jag är grym på det här med att hitta på "fina och snygga" headrar verkligen. eller va säger ni... nja jo men denna får duga nu ett litet tag tills jag fixat lite nya bilder osv.
 men nu är klockan snart 10 och det är onsdag kväll och vad innebär detta????? jo att det börjar närma sig änu ett avsnitt av kungarna av tylösand! fan va bra det är måste jag ändå säga, det är säkert många där ute som tycker att det är ren skit.. men har man inget sinne för lite humår så vist då är det säkert de, men ge det ialla fall en chans så kommer ni märka att det kanske inte är så dumt ändå. för mig är det fan en höjdpunkt!
jag har tänkt lite på när denna sesongen är över så skulle det kanske komma ut en till men om inte, vad fan ska man spendera denna kvällen framför då? nä så varför inte starta ett nytt pogram redan nu - kungarana av skrea strand .... ja varför inte. 
eller vad säger ni låter det inte som en bra idee?
fan va jag yrar men sån är jag, men ni får ha en bra kväll enu en gång och glöm inte kanal 5 kl 22.00;)


åhhhh..

åhhh texten dampade i förra inlägget så jag tog bort det så nu ligger det i detta inlägget istället.
                                                                l
                                                                l
                                                                V
hallå
jag sa ju i förra inlägget att jag skulle börja skriva lite smått så fort jag fixat bloggen ordentligt. men som ni ser så är den inte klar på långa vägar. så jag tänkte att jag kunde börja lite ändå! och det gillar vi,inte sant?
jag har inte så speciellt myckte i huvudet just nu som lämpar sig för bloggen, så blir därför lite bilder ist. men ni får ha en bra kväll och njut nu riiiiiktigt mycket av mina sjukt "snygga"bilder.

cooler than me






bild kvaliten är fan bäst!


lever du verkligen?

JA jag lever faktiskt, kunde man nästan inte tro, men så är fallet så nu behöver ni helt enkelt inte gå och grubbla över det längre ;)
ska snart börja blogga på "riktigt" igen men har bara lite saker som ska fixas först, men sen då jävlar!
haree nicee sålänge
pussalles!


ca ett år gammal bild på mig och bex, fetttttttttttttttt